12.2.2015

Talviset terveiset

Hmph. Noloa. Blogi-parka on jäänyt vallan unohduksiin.

Tässä kuitenkin pikainen päivitys tämän hetken kuulumisista.


Kuva on joulun ajalta. Takana 15 km juoksua kirpakassa pakkassäässä, tukka jäässä :) Juoksut siis ovat jatkuneet maratonin jälkeenkin. 

Ohjelmassa on tosin ollut myös kuntosalia, hiihtoa ja uudelleen lämmiteltyä joogaharrastusta.

Olen totaalisesti hurahtanut taas pitkän tauon jälkeen astangajoogaan. Ilokseni Maarit Makkonen alkoi pitää joogatunteja täällä Imatralla, Kuntokeskus Colosseumilla.

Olen nyt käynyt siellä kerran viikossa ja lisäksi Maaritin omalla salilla Lappeenrannassa aina kun vaan olen päässyt sinne töiden jälkeen (eli silloin kun mies on ystävällisesti hoitanut koirien ulkoilutuksen työpäivän jälkeen).

Ai että. Tykkään. Astangajoogasta siis. Se on niin rentouttavaa ja samalla vaativaa. Suosittelen kokeilemaan!

Juostukin on vähän, ylläpitomielessä. Nyt kun talvi vihdoin tuli, olen enimmäkseen hiihtänyt. Se on hyvää pohjatyötä juoksua ajatellen. Keväällä olisi ensimmäinen juoksukoetus Helsiki City Runilla. Sitä ennen pitää saada tietty paljon juoksuakin alle. Mutta ainakin pitkälle maaliskuuhun aion kyllä ottaa ilon irti talvesta, jos sitä vaan riittää, ja hiihtää.


Toivotaan, että näitä aurinkoisia talvipäiviä tulisi vielä monta ennen kuin lumet sulavat ja kevät ottaa vallan. Siihen saakka iloitaan lisääntyvästä valosta ja monimuotoisista hiihtomaisemista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti