8.3.2015

Lomatunnelmissa

Kevät tulee kohisten. Hiihtoladut alkavat jo olla hiihtämättömässä kunnossa. Eilen kävin vielä 6 km rämpimässä tuossa lähiladuilla. Tänään ladut olivat jo niin roskaiset eilisen tuulen jäljiltä, etten raaski enää mennä sinne naarmuttamaan suksia. Päivän lajiksi valikoituikin siten juoksu.

Onneksi lupasin lähteä porukalla juoksemaan pitkän Vuoksen (11,6 km). Oli niin masentava sää, että en varmaan olisi yksin saanut aikaiseksi lähteä niin pitkälle lenkille.

Juoksijat keväisessä loskakelissä Tainionkoskella. Kuva: Jari P.Mukavassa seurassa lenkki sujui kuitenkin rattoisasti.

Rosson pizzaa, nam.

Lenkin jälkeen pääsin naistenpäivälounaalle :) Suuntasimme Rossoon, siellä on mielestäni kulmakunnan parhaat pizzat. Vieläkin on kyllä ähky, sen verran tuhti oli lounas, kun jälkkäriksi piti vetää vielä suklaakakkua. No, kerrankos sitä...

New Balance W890
Piristystä harmaaseen päivään tuovat myös nämä uudet, iloisenväriset lenkkarit. Piti ostaa uudet tossut, kun entisistä puski varvas läpi. Minulla on tähän mennessä ollut vain Adidaksen lenkkareita, mutta nyt annoin mahdollisuuden myös näille New Balanceille. En raaskinut tänään vielä laittaa niitä lenkille jalkaan, kun oli niin märkää ja kuraista. Pitää odottaa kuivempia kelejä.

Tänään menen vielä testaamaan airjoogaa uudelle salille. Imatralle avattiin viikko sitten aivan uusi liikunta- ja hyvinvointikeskus The Voima. Siellä on tarjolla montaa eri joogalajia. Varmaan pitää käydä ne kaikki testaamassa :)

Ensi viikolla onkin hyvin aikaa testaamiseen, kun olen talvilomalla :)

Ihanaa naistenpäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti