15.6.2014

Sirpaleet tuovat onnea?

Tänään kuvia ja tunnelmia aamun koiralenkiltä. Tällä kertaa aamuinen vaelluksemme suuntautui kulmille, eli Imatrankoskelle.

ihastelimme ohi mennessä Cafe Elegantin uutta terassia.

Cafe Elegant on turkkilainen kahvila Imatran keskustassa.
En valitettavasti saanut kuvaan vangittua terassin hienoa tunnelmaa (eikä hihnan päässä tempoileva terrieri ainakaan auttanut asiaa). Terassi on rakennettu kahden talon väliin suojaiseksi ja tunnelmalliseksi virkistypaikaksi. Kahvila on sisältäkin tosi kiva, vaikka aika pieni. Sieltä saa aitoja turkkilaisia herkkuja, suosittelen!

Kävelykadulla oli aamusta vielä hiljaista muillakin terasseilla. Matkamme jatkui kohti koskea ja Valtionhotellia.

Imatran Valtionhotelli.
Onneksi emme ihailleet kaunista jugend-rakennusta liian intensiivisesti. Kävelytiellä vaani ilkeä vaara.


Viime syksynä nuorempi lenkkikaveri sai terävästä lasinsirpaleesta haavan tassuunsa. Sitä sitten paranneltiinkin koko syksy kolmen antibioottikuurin ja vähemmän miellyttävien eläinlääkärin suorittamien tassunkaiveluoperaatioiden säestämänä. Tässä lähteekin toive kaikille oluen ja muiden lasipullosta nautittavien juomien ystäville: ÄLKÄÄ RIKKOKO NIITÄ PERKELEEN PULLOJA KADUILLE!

Nuorempi lenkkikaveri eläinlääkärissa odottamassa vuoroaan.
Onneksi tassu on nyt täysin parantunut ja lenkkeily sujuu taas, kunhan muistaa silmä kovana vahtia mihin astuu.

Koiralenkin jälkeen läksinkin samoilla lämpimillä juoksemaan. Treffasimme juoksukamujen kanssa Mäkkärillä. Juoksimme niin vauhdikkaasti pitkän vuoksen (eli pidennetyn version Vuoksenlenkistä, Tornasillan kautta siis), että en ehtinyt edes yhtään kuvaa nappaamaan. 

Matkaa kertyi 11,6 km ja aikaa siihen tuhrautui vain 1 h 6 min, eli minulle vauhti oli kyllä tosi kovaa. Mutta kestin ihan hyvin kyydissä, ja se lupailee hyvää parin viikon päästä juostavaan BB-runiin. Ehkä se kahden tunnin alitus voisi olla jo siellä mahdollista... Jos sää suosii, tankkaus onnistuu, kroppa kestää, pää kestää ja taivaankappaleet ovat oikeassa suhteessa toisiinsa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti